Kaya ontstemd na nederlaag: "Op het einde achteruit getrokken? De hele tweede helft, ja"

Kaya ontstemd na nederlaag: "Op het einde achteruit getrokken? De hele tweede helft, ja"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onur Kaya leverde tegen Sint-Truiden opnieuw een assist en had dat aantal mits wat geluk en betere afwerking van de ploegmaats nog wat kunnen opkrikken. Nu gebeurde dat niet en bleef KVM uiteindelijk met lege handen achter. Kaya was 'not amused'.

"Het was geen goede wedstrijd", stelde Kaya in zijn geheel. "In het laatste kwartier van de eerste helft hadden we wel de 2-0 kunnen maken. Als de goal van Bateau geldig was, had het anders kunnen verlopen. Nu blijft het 1-0 en geeft dat hen terug motivatie. Als je play-off 1 wil halen, moet je deze wedstrijden winnen." Er wordt dan toch al bij momenten aan play-off 1 gedacht.

We hebben hen te veel in hun spel laten komen 

Vreemd was dat KV Mechelen in het laatste kwart van de match plots enkel nog dacht aan verdedigen. "Dat we op het einde achteruit zijn getrokken? De hele tweede helft hebben we achteruit gelopen, ja. Je zag wel dat zij enkele goede voetballers hadden en ze risico in hun spel legden. We hebben hen te veel in hun spel laten komen."

Voor het team is de nederlaag een bittere pil en ook voor Kaya persoonlijk, want hij had zijn statistieken nog wat kunnen opsmukken. "Ik had misschien wel drie assists kunnen hebben als die kopbal van Togui op de lat binnen ging en de afgekeurde goal geen buitenspel was. Maar dat is niet het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties