Reactie Vanaken twee keer in twintig minuten en match gedaan: "Ik sta er om beslissend te zijn"

Vanaken twee keer in twintig minuten en match gedaan: "Ik sta er om beslissend te zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de eerste keer dit seizoen werd Hans Vanaken voor het einde van de match naar de kant gehaald door Philippe Clement. 't Was ook amper nog een match te noemen. Na de twee goals van de vorige (en volgende?) Gouden Schoen had de score nog veel hoger kunnen oplopen.

Job done in twintig minuten. Vanaken vanop de stip en Vanaken met een rake kopbal na weeral een ideale voorzet van maatje Vormer. 't Is allemaal zo simpel voor Brugge in de vaderlandse competitie. Zeker als het tegen 'de kleintjes' is. "We hadden de match onder controle. We hebben misschien wel nog de bal iets te veel aan Kortrijk gelaten", zag Vanaken nog enige ruimte voor verbetering.

"Maar ze zijn totaal niet gevaarlijk geweest. Na de rust wilden we het snel afmaken met nog een goal, maar die bleef misschien wat te lang uit. We hadden nochtans de kansen", verwees hij naar de drie torenhoge mogelijkheden voor Diagne. "Alé, we hebben het wel rustig afgemaakt. Een schitterende assist van Siebe!"

Over zijn eigen rol zweeg hij maar tot er naar gevraagd werd. "Ik sta er om belangrijk te zijn, om beslissend te zijn. Acht goals? Ja, dat heb ik nog nooit gehad op dit moment in de competitie. Het gaat goed hé?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties