Mirallas weet wat Antwerp te doen staat: "Winnen tegen Club Brugge, er is geen andere optie"

Clint Vens
| 72 reacties
Mirallas weet wat Antwerp te doen staat: "Winnen tegen Club Brugge, er is geen andere optie"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp likt zijn wonden na de pijnlijke nederlaag in Moeskroen. Stamnummer één moet zich dringend gaan bezinnen. Zondag ontvangen ze immers Club Brugge, de schijnbaar onkreukbare leider van onze competitie, op de Bosuil.

Kevin Mirallas stond de pers te woord na de wedstrijd in Moeskroen. Het is te zeggen, hij ging erbij zitten. De ontgoocheling bij de aanvaller spatte er van af. De ex-Rode Duivel ziet een terugkerend patroon opduiken bij Antwerp

Rode draad

"Het is niet de eerste keer dat ons dit overkomt. We hebben ook dergelijke fouten gemaakt in de vorige matchen. Ik denk dan aan de match in Mechelen. In de tweede helft komen we uit de kleedkamer met minder goesting en worden we daarvoor afgestraft." 

In de tweede helft komen we uit de kleedkamer met minder goesting en worden we daarvoor afgestraft

"Iedereen moet zich nu in vraag stellen, met onze ploeg moeten we altijd het verschil maken. We werken heel hard met onze coach, maar het gebeurt bijna iedere match. We hebben wel veel energie verspild in Genk, misschien hebben we dat moeten bekopen in de tweede helft."

Reactie tegen Club Brugge

De supporters roerden zich ook na de wedstrijd en zongen 'shame on you': "Ik begrijp dat, ze zijn iedere match talrijk aanwezig, zelfs op verplaatsing. Nu moeten we reageren. We moeten winnen tegen Club Brugge, er is geen andere optie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties