Mentale broosheid bij Antwerp? Bölöni maakt zich een beetje ongerust

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
Mentale broosheid bij Antwerp? Bölöni maakt zich een beetje ongerust
Foto: © photonews

Zondag ontvangt Antwerp de competitieleider en de beste uitploeg van de Belgische eerste klasse. Maakt Bölöni zich ongerust over zijn positie? Daar wou hij in de aanloop naar de match niet veel over kwijt. Wel over andere zaken waar hij niet gerust in is. Het mentale aspect bijvoorbeeld.

De resultaten zijn niet wat ze moeten zijn en ook het geleverde spel kan op enkele vlakken beter. Dat gaf Bölöni ook toe voor het treffen met Club Brugge. “De defensieve instabiliteit baart me wat zorgen en ook de mentale broosheid”, zei de Roemeen vrijdag.

Nochtans is daar naast het veld niet veel van te merken volgens Bölöni. “Zo hoor ik tijdens de rust bepaalde gesprekken onder spelers en ook aanmoedigingen, maar eens terug op het veld verandert alles. Dat kan ik maar moeilijk begrijpen.”

Vorig jaar voetbalde Antwerp vanuit een zeer solide organisatie, maar omdat er nu meer kwaliteit voorhanden is probeert het team dominanter te spelen. Dat leverde al vaak een voorsprong op, die dan bijna even vaak weer uit handen werd gegeven. Een mentale kwestie?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties