Knokken bij Engelse nationale ploeg: Man City-ster uit selectie gezet
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties

Raheem Sterling werd door de Engelse bondscoach naar huis gestuurd

Knokken bij Engelse nationale ploeg: Man City-ster uit selectie gezet
Foto: © photonews

Tumult bij de Engelse nationale ploeg. Bondscoach Gareth Southgate stuurde maandag Manchester City-ster Raheem Sterling naar huis. Die had op training een incident met Liverpool-verdediger Joe Gomez uitgelokt.

Sterling en Gomez hadden het ook al aan de stok in de topper van zondag en dat zat maandag duidelijk nog in de kleren. Op training stonden ze ineens neus aan neus en nam Southgate de beslissing om Sterling uit de kern te weren voor de interland tegen Montenegro. 

Sterling en Gomez moesten door ploegmaats uit elkaar gehaald worden. "We hebben beslist om Raheem niet te weerhouden voor de match van donderdag tegen Montenegro. Een van onze grote uitdagingen en ook een van onze grote sterktes was om de de rivaliteit van de clubs weg te houden van de nationale ploeg. Jammer genoeg waren de emoties van de wedstrijd van gisterennog levendig aanwezig", legde Southgate uit.

"Ik denk dat we de goede beslissing hebben genoemen voor de ploeg. De beslissing kwam er in akkoord met het hele team. Het is belangrijk dat we de spelers steunen en ons concentreren op de match van donderdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties