🎥 Kane en Cristiano Ronaldo pakten uit met een hattrick voor hun land: bekijk ze hier

Hannes Van Gael

Litouwen en Montenegro hebben woensdagavond sterren gezien in de kwalificatiematchen voor Euro 2020. Ze botsten op een ijzersterke Cristiano Ronaldo en Harry Kane.

De match van Engeland tegen Montenegro was er een om voor eigen publiek aan de statistieken te werken. De Engelsen lieten dat niet na en stuurden de tegenstander met zeven goals om de oren naar huis. Harry Kane tekende voor de 2-0, de 3-0 en de 5-0, allemaal in de eerste helft. Eindstand: 7-0.

In groep B was het Oekraïne dat zich verrassend als eerste wist te plaatsen voor het EK en niet Portugal. Zij moesten zelfs winnen om de kansen gaaf te houden en dat gebeurde ook met overtuigende 6-0 cijfers. Cristiano Ronaldo scoorde de helft van de goals en vooral zijn tweede was een pareltje.