Alexander Maes zet met Beerschot de puntjes op de i: "Een statement naar de 'kenners' van 1B"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Alexander Maes dient met Beerschot criticasters van antwoord

Alexander Maes zet met Beerschot de puntjes op de i: "Een statement naar de 'kenners' van 1B"
Foto: © photonews

Alexander Maes speelde een prima partij op het veld van OHL. Veel diepgang, goede acties en na de pauze ook goede voorzetten, dat bracht hij Beerschot allemaal bij. Maes ziet de ruime zege in Leuven vooral als antwoord op zij die kritiek uitten.

Er moest na die tegenvallende eerste periode wel behoorlijk op mekaar ingepraat worden. "Tegen Noubissi, die op zoek was naar zijn goaltje, zeg je dan om rustig te blijven en dat die goal wel zal komen. Als je ziet hoe hij nu speelde... zo kunnen ze hem niet stoppen. Hij is sterker dan iedere verdediger."

Sterke Seigers

Woorden van lof had Maes ook voor nog andere ploegmaats. "Rubin Seigers speelde een vlekkeloze wedstrijd. Een grote pluim ook voor onze twee backs, die offensief en aanvallend hun ding gedaan hebben." Terwijl het toch niet simpel was om in deze wedstrijd vrank en vrij te voetballen. "Er zat meer druk op ons omdat het het begin was van een nieuwe periode."

Er waren er nogal wat die twijfelden aan dit Beerschot, maar de spelers hebben geantwoord met de voeten. "Het is vooral een statement aan diegenen die kritiek hadden. We hebben toch wat commentaar gekregen van de eigen supporters en zeker van de 'kenners' van 1B, zoals Karel Fraeye. We hebben aan die mannen bewezen dat we er ook nog staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties