📷 Edwin van der Sar drukt geruchten de kop in en tekent nieuw contract bij Ajax
Dante Bellon
| 0 reacties

Edwin van der Sar drukt geruchten van Manchester United de kop in en tekent nieuw contract bij Ajax

📷 Edwin van der Sar drukt geruchten de kop in en tekent nieuw contract bij Ajax
Foto: © photonews

Edwin van der Sar heeft op Twitter bekendgemaakt dat hij zijn grote liefde Ajax niet zal verlaten. Zo trekt hij niet naar Manchester United.

De algemeen directeur van Ajax heeft op Twitter bevestigd dat hij bij de club zal blijven waar zijn carrière begon als doelman. Zo drukt hij de geruchten de kop in dat de Nederlander naar Manchester United zou gaan als technisch directeur. De Nederlandse ex-doelman van onder meer Ajax en Manchester United tekende een verlengenis tot 2023 bij de Amsterdammers.

"Ik ben ontzettend blij met mijn contractverlenging bij deze mooie club", liet Van der Sar in een tweet optekenen. "Hier begon ik in 1991 als doelman en drie jaar geleden werd ik er CEO. We hebben al moeilijke momenten beleefd, maar de goede zijn vast en zeker terug. En uiteraard willen we meer in de toekomst!"

De 49-jarige algemeen directeur blijft zijn club dus trouw nadat ze vorig seizoen opnieuw Europese successen boekten. Al vertelde Van der Sar vorige maand in Sports Illustrated dat hij buiten zijn familie, vrouw en kinderen nog twee andere grote liefdes heeft; namelijk Ajax en... Manchester United. En de Nederlander zelf vertelde toen ook dat hij een job in Manchester graag aanneemt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties