Eerste puntje buitenshuis schenkt Cercle Brugge vertrouwen voor de komende weken

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
Eerste puntje buitenshuis schenkt Cercle Brugge vertrouwen voor de komende weken

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Hoewel men bij Cercle Brugge had gehoopt dat de kloof op Waasland-Beveren na zaterdagavond volledig gedicht was, waren Bernd Storck en zijn troepen niet geheel ontevreden over de 1-1. Het was immers het eerste puntje buitenshuis voor de Vereniging.

“We speelden onze beste tweede helft van het seizoen. Dat is het Cercle Brugge dat ik wil zien de komende matchen. Wat we hebben laten zien moet ons vertrouwen geven voor de matchen tegen Standard en Racing Genk”, aldus Bernd Storck.

Hopelijk kunnen we daar een vervolg aan breien tegen Standard.

In de eerste helft was Waasland-Beveren de betere ploeg en er waren enkele kansen voor de 2-0, maar die kwam er niet. “Dat zij hier vandaag hun eerste punt op verplaatsing pakken? Dat doet het gelijkspel misschien een klein beetje zuurder smaken”, was Din Sula, doelpuntenmaker voor W-B teleurgesteld na de match.

“Dit kan voor ons een belangrijk punt zijn”, zei Stef Peeters. “Die nul op verplaatsing is nu eindelijk van de tabellen en hopelijk kunnen we daar een vervolg aan breien tegen Standard”, tankte de middenvelder vertrouwen uit het puntje in de kelderkraker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties