Hoe zit het in de paars-witte ziekenboeg? Eindelijk nieuws over Dimata, Nasri krijgt koude douche

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hoe zit het in de paars-witte ziekenboeg? Eindelijk nieuws over Dimata, Nasri krijgt koude douche

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kampt met een overvolle ziekenboeg. Al schijnt er bij velen licht aan het einde van de blessuretunnel. Samir Nasri zal echter nog een beetje geduld moeten oefenen.

Vincent Kompany, Philippe Sandler en Adrien Trebel trainen alweer mee met de groep. Al blijft het twijfelachtig of iemand van hen de verplaatsing van zondag naar KV Oostende zal halen. 

Er zeker niet bij is Samir Nasri. De Fransman revalideert van een spierscheur, maar moet nu al zeker een kruis maken over 2019. Dat schrijft La Dernière Heure. Nasri zal ten vroegste op de winterstage opnieuw meetrainen met de groep. 

Dat is overigens ook het plan met Landry Dimata. Er was de voorbije maanden een pak onduidelijkheid over de aanvaller, maar er schijnt licht aan het einde van de revalidatietunnel. 

Wat met Najar en Bakkali?

En dat is niet alles. Het wordt gezellig druk op het winterkamp. Frank Vercauteren hoopt ook Andy Najar en Zakaria Bakkali terug te integreren in de groep. Op die manier wil paars-wit zich wapenen in de strijd voor play-off 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties