Steven Defour beleefde een moeilijke periode tijdens zijn blessure: "Dan komen die twijfels"

Dante Bellon
| 0 reacties
Steven Defour beleefde een moeilijke periode tijdens zijn blessure: "Dan komen die twijfels"

Het is alweer even geleden dat we Steven Defour op een voetbalveld zagen. De voetballer van Antwerp viel twee maanden geleden tegen zijn ex-club Standard uit met een hamstringblessure. Daarna liep de middenvelder nog een kwetsuur aan de kuit op.

Het is vrijdag 6 december. Dag op dag twee maanden geleden viel Steven Defour in de thuiswedstrijd met Antwerp tegen zijn ex-club Standard uit met een hamstringblessure. Twee maanden later maakte hij voor het eerst zijn wederoptreden op het trainingsveld. Maar het zat diep bij Defour.

"Het duurde allemaal veel langer da verwacht. Dat is frustrerend", zegt Steven Defour aan Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. "Vooral ook voor iedereen die met me werkte. Maar de grootste, die was voor mij."

Defour moest naar de kant met een blessure die naar eigen zeggen niets was. "Als ik vijf jaar jonger was, dan had er niets geweest. Het was een scheur in de hamstrings. Normaal zou ik na tien dagen weer trainen... dat scheurtje vergrootte waardoor ik weer niet kon trainen. Dan begon ik en voelde ik iets in mijn kuit. Toen heb ik gevloekt. Die heeft me in 2018 een halfjaar aan de zijnlijn gehouden. Dan komen die twijfels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties