Vanhaezebrouck doet er zelfs nog een (paars-wit) schepje bovenop: "Dat is de nieuwe realiteit bij Anderlecht"
Redactie
| 17 reacties

Hein Vanhaezebrouck gelooft niet (meer) in het nieuwe RSC Anderlecht

Vanhaezebrouck doet er zelfs nog een (paars-wit) schepje bovenop: "Dat is de nieuwe realiteit bij Anderlecht"

RSC Anderlecht bleef afgelopen zondag steken op een scoreloos gelijkspel tegen Sporting Charleroi. De fans trakteerden de spelers na afloop op een striemend fluitconcert. Hein Vanhaezebrouck denkt er het zijne van.

“Eigenlijk moeten de fans tevreden zijn met het resultaat”, aldus een cynische Hein Vanhaezebrouck in Sports Late Night. “Anderlecht verloor in Oostende en kon thuis niet winnen van Kortrijk. Dan is een gelijkspel tegen ploeg-in-vorm Charleroi zo slecht nog niet.”

Anderlecht verloor in Oostende en kon thuis niet winnen van Kortrijk. Dan is een gelijkspel tegen ploeg-in-vorm Charleroi zo slecht nog niet

Vanhaezebrouck gelooft niet meer dat het dit seizoen nog goed zal komen met paars-wit. “Dit is de nieuwe realiteit voor Anderlecht. De tijd dat ze op hun gemakje wedstrijden winnen is voorbij. Vertrouwen op het proces? Blijkbaar werkt dat proces niet.”

“Het is ondertussen al twee jaar geleden dat ik werd aangesteld bij Anderlecht”, gaat Vanhaezebrouck verder. Vanaf dag één heb ik offensieve versterkingen gevraagd. Die is er tot op heden nog steeds niet gekomen. Ook dat is die nieuwe realiteit.”

Vertrouwen op het proces? Blijkbaar werkt dat proces niet

Vanhaezebrouck weigert echter Franky Vercauteren met de vinger te wijzen. “Ik zal eens iets zeggen. Als Anderlecht open en bloot had gespeeld tegen Charleroi, hadden ze nu zelfs geen punt. Dan waren ze in het mes gelopen en hadden ze verloren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties