Christian Vieri: "Lukaku en Lautaro zijn vermoeid, maar het is normaal"

Nils Wens
| 4 reacties
Christian Vieri: "Lukaku en Lautaro zijn vermoeid, maar het is normaal"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku en Lautaro Martinez zijn er met Inter niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League. Interlegende Christian Vieri analyseerde hun prestaties.

Christian Vieri, analist bij Sport Mediaset, legt uit dat het spitsenduo het moeilijk had tegen de verdediging van Barcelona, maar hij wilt het ook relativeren. "We moeten niet vergeten dat Inter Milan momenteel om de drie dagen wedstrijden speelt. En het zijn twee spelers die altijd in de basis staan, ze hebben niet veel hersteltijd," aldus Vieri. 

"Er is dus een beetje vermoeidheid bij Lukaku en Lautaro Martinez, maar het is normaal," legt Vieri uit. "Ze deden wat ze konden en ze probeerden kansen te creëren." De voormalige aanvaller van Inter (190 wedstrijden, 123 doelpunten) benadrukte ook de rol van de scheidsrechter.

"De twee centrale verdedigers van Barça hadden binnen de eerste 30 minuten gewaarschuwd moeten worden. Er werden veel fouten gemaakt op Lukaku en Martinez en de scheidsrechter gaf nooit een kaart." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties