Depoitre en Thorup zien KAA Gent naar topniveau toegroeien: "Kwaliteit in de breedte" en "Het kan altijd beter, maar ..."

Depoitre en Thorup zien KAA Gent naar topniveau toegroeien: "Kwaliteit in de breedte" en "Het kan altijd beter, maar ..."
Foto: © photonews

Ook voor AA Gent was de decembermaand een hele drukke. Maar het heeft wel de nodige indruk gemaakt, ook in Europa. "Het kan altijd beter, maar de automatismen lopen wel steeds beter."

Laurent Depoitre zorgde met twee doelpunten voor het verschil namens KAA Gent tegen de bezoekers uit Oleksandria. "Het was belangrijk voor ons om de groepswinst vast te houden, omdat het toch kan helpen in de volgende ronde", aldus de goalgetter van dienst.

"We hebben een mooi parcours afgelegd tot nu toe. We zullen zien wat het de komende weken zal geven. We hadden graag op drie fronten blijven strijden, maar we hebben nog een druk programma en er komen nog veel wedstrijden aan."

Meer dan de basiself om het verschil te maken

De Buffalo's tonen zich wel steeds meer als een topclub: "Het kan altijd beter, maar het is deugddoend hoe we nu spelen. We hebben onze plaats in Europa met de Belgische teams, onze automatismen lopen ook steeds beter."

Ook coach Thorup is tevreden over zijn kern in de breedte: "De kwaliteit binnen de ploeg wordt steeds beter, iedereen kent zijn rol. Met al de matchen die we nu spelen kan je zien hoe sterk de kwaliteit van de kern in de breedte is. Het is de volledige kern die dan het verschil maakt, niet enkel de basiself."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties