Sander Berge vol lof voor Wolf: "Enkel met hem praten maakt me al beter"
Dennis Rosiers
| 14 reacties

"Enkel met hem praten maakt me al beter"

Sander Berge vol lof voor Wolf: "Enkel met hem praten maakt me al beter"
Foto: © photonews

Nu de Champions League erop zit voor KRC Genk kan de landskampioen zich volop richten op de JPL en de inhaalrace naar POI. Zaterdagavond krijgt KRC Genk Waasland-Beveren, een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden door de Limburgers.

Sander Berge heeft lang moeten twijfelen om na de titel nog een seizoen bij Genk te blijven. De Noor deed dat uiteindelijk, maar beleefde nog niet al te veel plezier aan die beslissing. "Ik vind het vooral frustrerend dat we zo ver onder de verwachting blijven, maar tegelijkertijd zoveel potentieel hebben rondlopen", vertelde de Noor op de wekelijkse persbabbel.

"We moeten terug naar de 'winning feeling', het veld opstappen en voelen dat je gaat winnen. De angst om te verliezen is dit seizoen vaak groter dan de wil om te winnen."

De Noorse middenvelder heeft in korte tijd al een goede relatie opgebouwd met de nieuwe coach Hannes Wolf. "Hij heeft mijn ogen geopend. Hij leert me veel bij over positionering, looplijnen, terwijl ik dacht dat ik al heel veel wist. Enkel en alleen met hem praten maakt me al een betere voetballer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties