Vrancken klaar voor Club Brugge & goed nieuws over Engvall
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Vrancken klaar voor Club Brugge

Vrancken klaar voor Club Brugge & goed nieuws over Engvall

Zondag trekt KV Mechelen naar Jan Breydel, waar ze het zullen opnemen tegen Club. De heenwedstrijd draaide uit, mede door een vroege rode kaart, op een zware 0-5 nederlaag voor de ploeg van Wouter Vrancken.

Na de een op negen uit de laatste drie wedstrijden heerst er bij Vrancken allerminst paniek. "Het is niet zo dat alles nu minder is dan in de heenronde. Er wordt gewoon meer verwacht van ons. Op die manier zijn we eigenlijk een beetje slachtoffer van ons eigen succes geworden.", vertelde Vrancken op de wekelijkse persbabbel.

Over de wedstrijd tegen Club is Vrancken resoluut: "Ik onthoud vooral ons goede eerste halfuur uit de heenmatch. Dat Club weinig zwaktes heeft, is bekend. Maar we gaan niet met de staart tussen de benen naar Club, want wie schrik heeft, krijgt slaag!"

Goed nieuws kwam er voor Gustav Engvall. De Zweede spits, die na een uitstekend seizoensbegin lang in de lappemand lag, was nog maar enkele weken weer aan het spelen, maar nu spelen de adductoren hem parten. Uit een echo bleek dat er geen sprake is van een scheur, waardoor hij niet lang uit roulatie zal zijn. De Zweed legt zaterdag een finale test af. Draait die goed uit, zit hij gewoon in Mechelse kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties