Onduidelijkheid troef over het hoofdtrainerschap bij STVV, ook bij Nicky Hayen

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Onduidelijkheid troef over het hoofdtrainerschap bij STVV, ook bij Nicky Hayen
Foto: © photonews

De 1-0 nederlaag tegen Waasland-Beveren was wellicht de laatste wedstrijd van Nicky Hayen als T1 bij Sint-Truiden. Maar zo lang er geen nieuwe coach is aangesteld blijft er onduidelijkheid heersen bij de club. Zowel bij de spelers als bij Hayen zelf.

"Ik weet niet of er een nieuwe trainer komt", zei Jordan Botaka. "Weten jullie het", vroeg de aanvoerder van STVV zich verder af. De spelers zijn dus nog niet op de hoogte. De winterstage komt eraan en het kan goed zijn dat Nicky Hayen tegen dan nog T1 is.

Zelf wist de trainer ad-interim er ook niet het fijne van. "Ik denk dat dit mijn laatste wedstrijd was als hoofdcoach. Zo is het toch gecommuniceerd, maar zolang er niemand wordt voorgesteld ga ik toch het werk blijven doen", aldus Nicky Hayen.

Hij heeft nu een dikke maand van het hoofdtrainerschap bij een eersteklasser geproefd en dat smaakt naar meer. "Uiteraard smaakt dit naar meer. Maar ik ben een clubman en als de club beslist dat er een betere kandidaat is waar ik nog dingen van kan leren en zo kan groeien, dan heb ik daar geen problemen mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties