"Gentse ruit draaide vierkant tegen Anderlecht": analist legt vinger op de wonde

Redactie
| 8 reacties
"Gentse ruit draaide vierkant tegen Anderlecht": analist legt vinger op de wonde
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De afwezigheid van Kums was tegen Anderlecht was hoe dan ook goed zichtbaar afgelopen vrijdag. Zonder de voormalige Gouden Schoen ontbrak het de Buffalo's aan ideeën. De motor van quasi het voltallige middenveld sputterde tegen paars-wit. Dat zag ook Gert Verheyen.

De ex-speler van Club Brugge deed voor het Nieuwsblad zijn analyse van de wedstrijd tussen AA Gent en Anderlecht. "Lag het aan de afwezigheid van Kums? Zou niet mogen met zo'n kern. Misschien was hij ook met de afwezigheid van de twee spitsen de afwezige schakel te veel. De ruit draaide vierkant afgelopen vrijdag."

"Marreh is geen Kums, hij is veel verdedigender ingesteld. Owusu speelde geen goeie wedstrijd en ook Bezus kende helemaal zijn avondje niet. Daardoor zag je te weinig vlotte combinaties en te veel balverlies", aldus Gert Verheyen. 

"Ook de wissels van Dejaegere en Kvilitaia brachten niet wat nodig was. Zo zie je maar dat partnerschappen in een elftal enorm belangrijk zijn en zich niet zomaar laten vervangen als er iemand ontbreekt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties