Joren Dom euforisch na winst periodetitel: "Nu hopelijk derde keer, goede keer"

Nils Wens
| 12 reacties
Joren Dom euforisch na winst periodetitel: "Nu hopelijk derde keer, goede keer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot werd gisteren periodekampioen na een 0-2 overwinning op het veld van Sporting Lokeren. Westerlo verloor van Union, waardoor de ploeg van Losada de eventuele wedstrijd tegen Virton niet eens meer nodig heeft.

Joren Dom speelde een sterk seizoen en ook gisteren was hij één van de betere spelers op het veld. Na de match was hij zeer euforisch. "Het is geweldig. We hadden een gemotiveerde tegenstander verwacht, maar wij sloegen op de juiste momenten toe."

Nu kijkt Joren Dom uit naar de promotiefinale tegen OHL. Volgens de middenvelder van Beerschot is er zeker iets mogelijk. "Het is de derde keer, dus hopelijk derde keer, goede keer. OHL speelde een goed seizoen, maar we hebben ze al eens geklopt dit seizoen en wij hebben ook meer ervaring met dit soort wedstrijden", aldus Dom bij Sporza

Union-Westerlo

Westerlo verloor gisteren op het veld van Union, maar de spelers van Beerschot wisten natuurlijk ook tijdens hun wedstrijd wat er daar aan het gebeuren was. "We moesten bij de les blijven na het goede nieuws uit Union-Westerlo en we kwamen niet meer in de problemen. Het is fantastisch dat we de finale bereikt hebben", concludeert Dom. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties