Jerome Boateng krijgt opvallende boete van Bayern München: "Welke vader zou niet hetzelfde hebben gedaan voor zijn zoon?"

Nils Wens
| 0 reacties
Jerome Boateng krijgt opvallende boete van Bayern München: "Welke vader zou niet hetzelfde hebben gedaan voor zijn zoon?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérôme Boateng was gisteren betrokken bij een auto-ongeluk. De centrale verdediger wordt daarbij ook nog eens beboet door Bayern München omdat hij de stad eigenlijk niet mocht verlaten. De Duitser had er echter een goede reden voor.

Het was gisterochtend dat Boateng betrokken was bij een auto-ongeluk. Het was een zwaar ongeluk, maar Boateng kwam met de schrik vrij. De centrale verdediger had de controle over zijn auto verloren en belandde vervolgens op de vangrail. 

Het kost de speler veel geld: "Bayern-verdediger Jérôme Boateng verliet München zonder toestemming van zijn club, ondanks de huidige regels die van kracht zijn. Als gevolg van deze overtreding heeft de club besloten om Boateng te beboeten. Die zal worden betaald aan de ziekenhuizen in München," leest het persbericht van de club.

De speler gaf een reactie bij BILD. Hij betreurde de straf: "Ik accepteer alle straffen in de wereld, als ze gerechtvaardigd zijn. En ik weet dat het zeker een vergissing was om de club niet te informeren, maar op dat moment had ik alleen mijn zoon in gedachten. Hij was niet gezond. Ik zou graag zien wat een andere vader zou hebben gedaan. Als daar een straf voor is, dan respecteer ik hem. Maar ik vind het triest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties