'Het is Club Brugge menens in strijd om nieuwe aanvaller'

'Het is Club Brugge menens in strijd om nieuwe aanvaller'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge mag volgend seizoen opnieuw richting de vetpotten van de Champions League. Op de arbeidsmarkt heeft het echter wel nog steeds een serieus verzoek lopen. Misschien dat een oud target de oplossing kan bieden?

UPDATE 19/04: Als we Marca mogen geloven, dan wil Club Brugge er Gaich maar al te graag bij hebben. Ze zouden opnieuw gesprekken willen aanknopen, terwijl de Spanjaarden in blauw-zwart een ideale club zien voor de Zuid-Amerikaanse spits.

Blauw-zwart staat in de huidige stand in de Jupiler Pro League - mogelijk ook meteen de eindstand - liefst vijftien(!) punten voor op eerste achtervolger AA Gent.

Toch was er volgens bepaalde analisten het hele seizoen toch een 'spitsenprobleem'. Ook wintertransfer Michal Krmencik kon nooit helemaal overtuigen.

Kapers op de kust

En dus kijkt blauw-zwart volgens sommige Argentijnse bronnen opnieuw naar Adolfo Gaich. Afgelopen winter kwam het bijna tot een immense transfer.

San Lorenzo deed de zaak toen echter afspringen, nadat er 12 miljoen en zelfs 13,5 miljoen euro werd geboden door blauw-zwart. Komt er deze zomer een nieuwe kans? Met Manchester United, Galatasaray en Juventus zijn er wel verschillende kapers op de kust.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties