Bastien krijgt het op zijn heupen na verwijzing naar samenwerking met Bayat: "Gelieve mij niet met deze onzin te associëren"

Jens Nimmegeers
| 4 reacties
Bastien krijgt het op zijn heupen na verwijzing naar samenwerking met Bayat: "Gelieve mij niet met deze onzin te associëren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samuel Bastien kan na een sterk seizoen op wel wat interesse rekenen. De centrale middenvelder werd eerder al gelinkt aan een transfer richting Leipzig, maar ook Nantes heeft verregaande interesse. Al ontkent Bastien dit stellig.

De interesse van Nantes zou voortkomen uit de goede relaties die de club heeft met de omstreden makelaar Mogi Bayat. Die zorgde eerder al voor een samenwerking tussen de twee clubs met de transfer van Renaud Emond.

Maar van een samenwerking tussen Bastien en Bayat is dus geen sprake. De middenvelder kwam via Twitter naar buiten met een statement omtrent de geruchten, al werd de tweet ondertussen wel al verwijderd.

"Zelfs niet in m'n dromen. Wat voor onzin we allemaal moeten lezen. Gelieve mij niet te associëren met andere makelaars, buiten mijn eigen makelaar... Ik heb mijn eigen makelaar en geen behoefte om dat te veranderen", gaf de middenvelder aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties