'PSG en Mbappé spreken over contractverlenging, maar Fransman wil enkel tekenen mét een exclusieve ontsnappingsclausule'
Redactie
| 0 reacties

Kylian Mbappé verlengt bij PSG... als hij mag vertrekken naar Real Madrid

'PSG en Mbappé spreken over contractverlenging, maar Fransman wil enkel tekenen mét een exclusieve ontsnappingsclausule'
Foto: © photonews

De toekomst van Kylian Mbappé begint stilaan op een soap te lijken. Het goudhaantje van PSG flirt nadrukkelijk met Real Madrid, terwijl ook de Franse landskampioen hem langer probeert te binden. En daar hebben ze een opvallende clausule voor nodig.

Het contract van Kylian Mbappé bij PSG loopt nog tot medio 2022. Met andere woorden: zonder contractverlenging moet de Franse grootmacht de sterspeler verkopen. En daar aast Real Madrid al enkele seizoenen op.

Ook PSG beseft dat Mbappé moeilijk te houden zal zijn, maar dat houdt de club niet tegen om toch rond de tafel te gaan zitten. Volgens AS gaan de gesprekken de goede kant uit, maar wordt er een opvallende clausule opgenomen in het contract. 

Clausule voor... Real Madrid

Zo wil Mbappé een ‘ontsnappingsclausule’ in zijn contract. Die extra noot zou echter enkel voor Real Madrid gelden. Een prijs is er nog niet besproken, maar met minder dan de geïnvesteerde 145 miljoen euro zal PSG sowieso geen genoegen nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties