Top van de KBVB reageert op contractverlenging: " Vlamingen en Walen, Franstalig, Nederlandstalig en Duitstalig, blank en zwart: Roberto heeft de natie verenigd"
Redactie
| 9 reacties

Peter Bossaert en Mehdi Bayat zijn bijzonder blij met de contractverlenging van Roberto Martinez

Top van de KBVB reageert op contractverlenging: " Vlamingen en Walen, Franstalig, Nederlandstalig en Duitstalig, blank en zwart: Roberto heeft de natie verenigd"
Foto: © photonews

Roberto Martinez blijft dus bondscoach, maar ook technisch directeur van de KBVB. "Zo kan hij zijn werk verderzetten, de basis leggen voor de toekomst van het Belgisch voetbal en zijn opvolger opleiden die na het WK 2022 de functie van technisch directeur kan overnemen.", klinkt het bij de bond. 

"We zijn bijzonder blij en vooral trots met deze contractverlenging. Met deze geweldige lichting Rode Duivels en met Roberto Martínez als bondscoach staan we sinds september 2018 onafgebroken nummer 1 op de FIFA wereldranglijst", aldus CEO Peter Bossaert.

Bossaert: Met Roberto zullen we onze nieuwe generaties klaarstomen

"Met de Nations League, het EK en het WK 2022 staan we wellicht voor de belangrijkste jaren in onze voetbalgeschiedenis. We wilden er alles aan doen om het team in optimale omstandigheden aan de start te krijgen van deze cyclus te krijgen."

"Met Roberto houden we niet alleen een topper en gentleman aan boord, maar vooral ook de ideale ambassadeur van het Belgisch voetbal. Met Roberto als TD zullen we verder werk maken van onze sportieve structuren en zullen we onze nieuwe generaties klaarstomen voor de toekomst. We willen verder blijven groeien, met al onze nationale teams en met het hele Belgische voetbal." 

Bayat: Roberto is erin geslaagd de hele natie te verenigen

Ook bondsvoorzitter Mehdi Bayat onderschrijft dat. "Superblij ben ik! Het management van de KBVB heeft heel knap werk geleverd om tot deze deal te komen. Roberto is erin geslaagd om de hele natie weer rond de Duivels te verenigen. Vlamingen en Walen, Franstalig, Nederlandstalig en Duitstalig, blank en zwart en alle schakeringen daartussen. Hij heeft dit team niet enkel gebouwd, maar het ook een duidelijke identiteit en gezicht gegeven. Volgend jaar willen we knallen op het EK en in 2022 willen we nog beter doen dan in 2018!" 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties