Chelsea wil plaats ruimen in kern: onder meer wereldkampioen mag vertrekken

Dennis Rosiers
| 3 reacties
Chelsea wil plaats ruimen in kern: onder meer wereldkampioen mag vertrekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het transferverbod willen de Blues dit seizoen zich laten gelden. Met Timo Werner en Hakim Ziyech haalden ze al twee grote namen binnen, maar de honger is duidelijk nog niet gestild. Vooral de namen van Ben Chilwell en Kai Havertz worden genoemd.

Al zal Chelsea een serieus bedrag moeten ophoesten voor deze twee spelers. Hiervoor rekent de ploeg van Frank Lampard op enkele uitgaande transfers. Volgens The Times hebben the Blues daarom hun transferlijst gevuld met enkele grote namen.

Michy Batshuayi, Emerson Palmieri, Marcos Alonso, Baba Rahman, Kurt Zouma, Andreas Christensen, Tiémoué Bakayoko en Ross Barkley mogen de club deze zomer verlaten bij een aanlokkelijk bod. 

Maar de grootste naam is ongetwijfeld N'golo Kanté. Een verkoop van de wereldkampioen, die nog tot 2023 onder contract ligt in Londen, moet voor de nodige miljoenen zorgen om nogmaals uit te halen op de transfermarkt. Onder meer Real Madrid en PSG zouden de situatie van Kanté (29) op de voet volgen. De marktwaarde van de kleine middenvelder wordt geschat op zo'n 80 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties