Kaveh Rezaei niet de enige die mag vertrekken bij Club Brugge, deze zeven namen moeten ook weg

Jens Nimmegeers
| 41 reacties
Kaveh Rezaei niet de enige die mag vertrekken bij Club Brugge, deze zeven namen moeten ook weg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen Kaveh Rezaei meer volgend seizoen bij Club Brugge. De Iraniër mag beschikken en werd niet mee op de ploegfoto gezet.

Maar Rezaei is niet de enige speler uit de A-kern die geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. Nog zeven andere namen zoeken best naar een andere club.

Zo hoopt Club Brugge deze transferperiode nog af te geraken van Thibault Vlietinck, Karlo Letica, Erhan Masovic, Ahmed Touba, Cyril Ngonge, Jellert Van Landschoot en Luan Peres, weet Het Laatste Nieuws.

Jeugdproducten Ngonge, Vlietinck en Van Landschoot konden nooit doorbreken en worden niet goed genoeg geacht. Voor hen is er wel wat interesse. Ook die andere jeugdspeler, Ahmed Touba, kan na een sterke uitleenbeurt op heel wat interesse rekenen.

Touba zou wel het talent hebben om voor het eerste van Club Brugge uit te komen, maar gaf al meermaals blijk van een zwakke mentaliteit. 

Letica, Masovic en Luan werden destijds binnegehaald als grote buitenlandse talenten, maar konden zich niet doorzetten en bleven stilstaan in hun ontwikkeling. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties