🎥 Wanneer de VAR helemaal tegen je lijkt te zijn: Sassuolo scoort 4(!) afgekeurde doelpunten

Soms voel je je helemaal genaaid door de VAR en lijkt het alsof de videoscheidsrechter tegen je is. Dat gevoel overkwam de spelers van Sassuolo ongetwijfeld ook zaterdagavond. Tegen Napoli werden meer liefst 4 doelpunten afgekeurd door.

Napoli maakt in Italië nog kans op een Europees ticket dus moest er gewonnen worden tegen Sassuolo. Dries Mertens begon op de bank. Na 8 minuten scoorde Hysaj het openingsdoelpunt en leek Napoli op weg naar een eenvoudige thuiszege.

In de 37e, 48e én 60e minuut scoorde Sassuolo de openingstreffer via Djuricic, Caputo en Berardi. Alleszins dat dachten ze bij de Italiaanse ploeg. Maar spijtig genoeg voor hen kwam de VAR driemaal tussen om het doelpunt af te keuren wegens buitenspel.

Daarvoor had Sassuolo al eens de gelijkmaker gescoord, maar was de lijnrechter de VAR voor om het doelpunt af te keuren wegens buitenspel.

In de toegevoegde tijd kwam het tweede doelpunt van de wedstrijd er dan toch, maar wel voor Napoli. De ingevallen Dries Mertens leverde de assist voor de 2-0 van Allan.