Pieter De Crem komt met verlossend nieuws voor Pro League en Belgisch voetbal
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 35 reacties

De Crem geeft fiat: Antwerp, Club Brugge, Beerschot en OH Leuven spelen hun finale

Pieter De Crem komt met verlossend nieuws voor Pro League en Belgisch voetbal
Foto: © photonews

Door de toenemende coronacijfers en de verstrengde maatregelen, vooral in de provincie Antwerpen, heerste er onduidelijkheid of de finales van de Beker van België en van de Proximus League komend weekend wel konden doorgaan. Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem schept duidelijkheid!

De Pro League stuurde donderdag een persbericht uit met goed nieuws voor de liefhebber van het Belgisch voetbal. De wedstrijden van zaterdag 1 en zondag 2 augstus -de bekerfinale en de promotiefinale- zullen doorgaan.

Langverwachte wedstrijden zullen plaatsvinden

.

"De Pro League kreeg na intensief overleg van Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem met de betrokken burgemeesters van Brussel, Antwerpen, Brugge en Leuven de bevestiging dat de finales van dit weekend kunnen plaatsvinden. Zowel de finale van de Croky Cup op zaterdag als de finale van de Proximus League op zondag kunnen zoals voorzien doorgaan", luidde het in het persbericht van de Pro League.

"De Pro League is erg opgelucht en tevreden dat deze bijzonder langverwachte wedstrijden uiteindelijk toch zullen plaats vinden en houdt er aan de respectievelijke overheden en in het bijzonder Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem te bedanken."

De Pro League riep de fans van de betrokken ploegen -Antwerp, Beerschot, Club Brugge en Oud-Heverlee Leuven- ook nog eens op om de matchen in zo veilig mogelijke omstandigheden te volgen en absoluut niet naar het stadion te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties