Eentje meer scoren dan de tegenstander lijkt vanavond het devies

Eentje meer scoren dan de tegenstander lijkt vanavond het devies
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat de Champions League-finale op het programma en we krijgen een aantrekkelijke fiche met Bayern München tegen PSG.

De Duitsers mogen dan wel favoriet zijn, de weelde bij PSG is vooraan zo groot dat voorspellen wie het vanavond haalt heel moeilijk wordt. Bayern München begon als een echte machine tegen Chelsea en Barcelona, maar liet tegen Lyon ook zien kwetsbaar te zijn achteraan.

En laat de kracht van PSG nu net vooraan liggen. Met Kylian Mbappé, Neymar en Angel Di Maria heeft het een van de beste voorhoedes ter wereld. Kunnen zij straks profiteren van de ruimte in de rug van de Bayern-defensie?

De topschutter van de Champions League loopt echter in het kamp van Bayern München. Robert Lewandowski wist er dit seizoen al 15 te maken en gaat straks op recordjacht. Hij wordt geassisteerd door Serge Gnaby, deze week nog auteur van twee doelpunten en Thomas Müller.

Wat als een paal boven water staat is de offensieve kracht van beide teams. Het lijkt dan ook straks belangrijk te worden net dat ene doelpuntje meer te maken dan de tegenstander. Krijgen we een waar doelpuntenfestival te zien?

Krijgen we vanavond veel doelpunten te zien? Wie van de smaakmakers maakt straks het eerste doelpunt? Meldt u nu aan bij BETFIRST en zie uw inzet van 100 euro omgezet worden naar een winst van 700 euro, als Kylian Mbappé het eerste doelpunt maakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties