Reactie Aanvallers van Standard hebben tegen Beerschot hun verantwoordelijkheid genomen: "Dit moet hen aanmoedigen en op het juiste spoor zetten"

Alexandre Fiammetti
Nils Wens en Alexandre Fiammetti vanuit Kiel
| 6 reacties
Aanvallers van Standard hebben tegen Beerschot hun verantwoordelijkheid genomen: "Dit moet hen aanmoedigen en op het juiste spoor zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft dit weekend een mooie overwinning kunnen boeken op het veld van Beerschot. Het werd 0-3 na doelpunten van Avenatti, Lestienne en Oulare. De Rouches hebben daardoor 10 op 12.

Standard heeft, na een zwakk wedstrijd tegen KRC Genk vorige week, een mooie overwinning geboekt op het veld van Beerschot. De Rouches wisten na het eerste half uur een aantal kansen te creëren en ze gingen na de pauze door op het elan. 

Standard moest het tegen Beerschot zonder de geblesseerde Bastien en geschorste Amallah doen, maar trainer Montanier zag hoe de andere spelers het perfect deden zonder de twee sterkhouders. "De afwezigheid van Sam en Selim was een probleem, maar de andere spelers moesten het overnemen, de leiding nemen en hun bijdrage leveren", aldus een trotse Philippe Montanier.

Het waren Avenatti, Lestienne en Oulare die tegen Beerschot konden scoren. "Aanvallers hebben vertrouwen nodig en het zijn de doelpunten en assists die dat vertrouwen voeden. Het zou hen moeten aanmoedigen en op het juiste spoor moeten zetten. We moeten hard blijven werken en niet opgeven", besloot Montanier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties