Real Madrid ontvangt onverwacht miljoenenbod op reservespeler

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Real Madrid ontvangt onverwacht miljoenenbod op reservespeler

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid en Zinedine Zidane zullen toch even hun ogen hebben uitgekeken toen ze vandaag hun mail opendeden. Volgens verschillende bronnen hebben ze namelijk een goed bod ontvangen op Lucas Vazquez.

De 29-jarige Vazquez speelt al bijna zijn hele leven voor Real Madrid, op enkele uitleenbeurten na. Een onbetwiste basisspeler is de Spanjaard nooit geweest, maar een betrouwbare invaller eens te meer.

Zinedine Zidane is dan ook enorm tevreden over Vazquez. Een enorm werkpaard op rechts, die nooit klaagt wanneer hij niet speelt. Toch kan Vazquez de club nu verlaten.

Volgens verschillende bronnen wil een niet nader genoemde Qatarese club de vleugelspeler een miljoenencontract aanbieden. Vazquez zou wat tijd hebben gevraagd om de aanbieding te overwegen.

Zidane en Real Madrid willen Vazquez niets in de weg staan, indien de Spanjaard nog eens flink wil cashen. Met Hazard, Vinicius, Asensio, Rodrygo en in mindere mate Gareth Bale heeft de Franse oefenmeester toch meer dan genoeg keuze op de flanken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties