🎥 Snelste goal van het jaar komt op naam van Club NXT na amper 8 (!) seconden

Hannes Van Gael
| 2 reacties

Wie een halve minuut te laat had ingeschakeld tijdens de wedstrijd tussen Club NXT en Union heeft de helft van de goals uit die partij gemist. Thibo Baeten bracht zijn ploeg al na acht seconden op voorsprong.

Sint-Truiden kwam na 47 seconden op voorsprong tegen Antwerp, maar scoorde daarmee niet de vroegste goal van dit weekend in het Belgische profvoetbal. Die eer was weggelegd voor Thibo Baeten.

De 18-jarige aanvaller trapte af en rukte meteen op. Hij reageerde het snelst op de doorgekopte bal van Maxime De Cuyper en knalde het leer droog onder de doelman door. Na acht seconden zaten de Brugse beloften op rozen.

Na 7 minuten stond de eindstand al op het scorebord. Dante Vanzeir tekende voor de 1-1. Een snellere goal dan die van Baeten gaan we dit seizoen wellicht niet meer zien...