Philippe Clement ging niet dieper in op penaltygeval en deed oproep in naam van alle trainers: "Anders zitten wij daar als 'de stomme coaches'"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 17 reacties

Philippe Clement ging niet dieper in op penaltygeval en deed oproep in naam van alle trainers

Philippe Clement ging niet dieper in op penaltygeval en deed oproep in naam van alle trainers: "Anders zitten wij daar als 'de stomme coaches'"

Moest Cercle Brugge een penalty krijgen tegen Club Brugge na een overtreding op Hotic en/of Ugbo in de grote rechthoek? Dino Hotic en Simon Deli gaven hun mening over de feiten, maar Philippe Clement wou er na de match niet op ingaan. Hij wou eerst de beelden zien.

Hoe Hotic en Deli over de penaltyfase dachten kon u hier al lezen. Philippe Clement hield na de wedstrijd andermaal een pleidooi om de wedstrijdbeelden op een of andere manier beschikbaar te maken voor de coaches, zodat zij ook hun oordeel kunnen vellen.

"Want hij hebben er vanop zo'n 70 à 80 meter niet zo'n goed zicht op als de spelers", gaf de trainer van Club Brugge aan. Hij haalde zelfs zijn beste Engels boven zodat collega Paul Clement het ook kon verstaan.

"Er wordt steevast naar onze mening gevraagd over dubieuze fases en dat door mensen die de beelden al 10 keer hebben gezien, vertraagd en vanuit alle hoeken. En dan zitten wij hier als de stomme coaches die van niets weten", ging hij verder.

"Dus, en ik denk dat ik uit naam van alle trainers spreek, kunnen we alstublieft de beelden nét voor de persconferentie even bekijken", luidde zijn oproep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties