'Man City gaat nog eens polsen bij Messi'

Redactie
'Man City gaat nog eens polsen bij Messi'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Alaba - Flanagan - Kondogbia

'Man City gaat nog eens polsen bij Messi'

Deze zomer wou Manchester City Lionel Messi overtuigen om te tekenen, maar de Argentijn zat vast aan zijn contract bij Barcelona. Dat contract loopt na dit seizoen af en volgens Telegraph wil City in januari al onderhandelen bij de wereldster.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/11

Atletico Madrid plukt Geoffrey Kondogbia

In de Primera División kan na het sluiten van de internationale transfermarkt nog een 'jokertransfer' worden gedaan. Zo heeft Atlético Madrid nog een extra pion voor op het middenveld naar de Spaanse hoofdstad gehaald. (Lees meer)


Staat Alaba op vertrekken bij Bayern? Real Madrid wacht geduldig af

De contractbesprekingen tussen David Alaba en Bayern München zitten helemaal in het slop. Na dit seizoen kan de Oostenrijker de club gratis verlaten en volgens AS zou Real Madrid interesse tonen.


Jon Flanagan is bijna rond met Sporting Charleroi

De transfermarkt is al bijna een maand gesloten voor Belgische clubs, maar spelers zonder club kunnen nog wel worden aangeworven. Dat geldt dus ook voor Jon Flanagan, sinds deze zomer einde contract bij het Schotse Rangers. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties