Liverpool haalt het van Tottenham na doelpunt in het absolute slot, Benteke scoort en pakt rood bij Crystal Palace

Nils Wens

Liverpool heeft woensdagavond een belangrijke zege geboekt in de Premier League. Ze namen het op tegen Tottenham en de wedstrijd leek op een 1-1 gelijkspel te eindigen, maar in de slotfase sloeg Roberto Firmino alsnog toe.

Liverpool begon uitstekend aan de wedstrijd tegen Tottenham en na een klein half uur stonden ze al op voorsprong dankzij een doelpunt van Salah. Tottenham kon daar weinig tegenover zetten, maar één van de enige kansen in de eerste helft voor de Spurs was wel meteen raak. Son met de 1-1.

Het leek ook op een gelijkspel te eindigen, maar het was buiten Roberto Firmino gerekend. De Braziliaan scoorde in het absolute slot alsnog de winnende treffer en zorgt er zo voor dat Liverpool alleen aan de leiding staat. Tottenham volgt op de tweede plaats op drie punten van Liverpool.

Benteke

In de wedstrijd tussen West Ham en Crystal Palace, speelde Christian Benteke een opvallende wedstrijd. De Rode Duivel opende zelf, maar twintig minuten voor het einde moest hij al gaan douchen na een tweede gele kaart. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op een 1-1 gelijkspel.

Ook Fulham en Brighton raakten niet verder dan een gelijkspel. Een doelpunt van Lallana werd nog afgekeurd voor Brighton en daardoor eindigde de wedstrijd zoals het begon: 0-0.