'Jorrit Hendrix vertrekt na 16 jaar bij PSV'

Redactie
'Jorrit Hendrix vertrekt na 16 jaar bij PSV'
Foto: © Photonews

De geruchten en offici√ęle deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Jorrit Hendrix vertrekt na 16 jaar bij PSV'

Jorrit Hendrix staat op het punt om te vertrekken bij PSV. Dat melden diverse Nederlandse media. De 25-jarige middenvelder is op weg naar Spartak Moskou.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/01

Officieel: Westerlo haalt met Plumain tweede versterking van de dag binnen

Westerlo liet Christian Br√ľls vertrekken naar STVV, maar ook aan inkomende zijde is er beweging. Eerder stelden de kemphanen rechtsachter Leo Seydoux voor, zaterdagmiddag was Ange-Freddy Plumain aan de beurt. (Lees meer)


Santiago Colombatto doet het seizoen uit bij Club Leon

STVV had in de zomer van 2019 1 miljoen veil voor Santiago Colombatto. De linksvoetige Italiaanse Argentijn ontpopte zich als basisspeler bij de Kanaries. De laatste weken kwam hij echter niet meer aan spelen toe. Een oplossing drong zich op, en kwam er uiteindelijk ook. (Lees meer)


Wouter Vrancken wil zijn nieuwe spits liever gisteren dan vandaag

Wouter Vrancken zet wat druk op zijn bestuur. De coach van KV Mechelen wil een nieuwe spits en liever gisteren dan vandaag. Intussen is er nog maar één (dure) optie overgebleven. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 08/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties