John Flanagan verlaat Charleroi al na twee maanden en vertrekt richting Polen
Seppe Frans
| 0 reacties

Jon Flanagan verlaat Charleroi zonder een match te spelen en neemt het vliegtuig richting

John Flanagan verlaat Charleroi al na twee maanden en vertrekt richting Polen

Het avontuur van Jon Flanagan bij Charleroi zit er al zo goed als op. De Engelsman was een opvallende transfer, maar kiest nu al voor een vertrek richting Polen. Dat zonder één wedstrijd voor De Carolo's.

Charleroi pakte begin november uit met een opvallende transfer. Het zette zijn ambities kracht bij en trok met Jon Flanagan een bekende naam uit de Premier League aan. De rechtsback speelde namelijk het grotendeels van zijn wedstrijden bij Liverpool. Na een avontuur bij de Schotse Rangers tekende hij dus transfervrij bij De Zebra’s.

Toch kon de Engelsman zijn hoge verwachtingen in de Jupiler Pro League niet inlossen. Dankzij een conditionele achterstand kwam hij geen enkele wedstrijd in actie voor Charleroi. Dus werd er door het bestuur en de entourage van de speler naar een oplossing gezocht.

Het vertrek op Mambourg zat er dan ook al even aan te komen, maar volgens Sudpresse neemt de rechtsback maandag het vliegtuig richting Polen. Daar ligt er een( verbeterd) contract klaar bij Jagiellonia, de nummer zeven uit de Poolse competitie. Supporters van Charleroi zullen dus niet kunnen genieten van de kwaliteiten van de grote naam. Al heeft het met Jules Van Cleemput al een goede rechtsback beet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties