Bayer Leverkusen haalt versterking uit de Premier League
Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties

Demarai Gray komt over van Leicester City

Bayer Leverkusen haalt versterking uit de Premier League
Foto: © photonews

Bayern Leverkusen kondigde vandaag de komst van Demarai Gray van Leicester City aan. Het gaat om een overeenkomst voor anderhalf jaar. 

De aanvaller die in 2016 kampioen werd met Leicester was komende zomer einde contract. Met de overgang is slechts een transfersom van ongeveer drie miljoen euro gemoeid. 

Gray kwam tijdens het kampioenenseizoen van Leicester over van Birmingham. Hij speelde 133 wedstrijden voor Leicester, scoorde 10 keer en gaf 11 assists. 

Gray stond ook onder interesse van Crystal Palace, maar koos toch voor een Duits avontuur. "Toen de Bundesliga als eerste competitie weer van start ging na de uitbraak van het coronavirus, keek de hele wereld naar de competitie. Ik houd van het Duitse voetbal", zegt de 24-jarige Gray op de website van Leverkusen. 

"Ik heb gezien dat Bayer ervan houdt om aanvallend te voetballen, met veel beweging op het veld en een agressieve speelstijl. Bayer probeert het spel te domineren door balbezit te hebben. Dat past goed bij me." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21568 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties