Dinamo Zagreb vloert Tottenham in de Europa League

Jelle Ruts
| 17 reacties

Mourinho heeft niet kunnen doen wat van hem verwacht werd. Dinamo Zagreb schakelt de Spurs uit door met 3-0 te winnen in eigen huis. De heenwedstrijd werd door Tottenham met 2-0 gewonnen.

Ondanks het opstappen van trainer Zoran Mamic twee dagen geleden heeft Dinamo Zagreb toch kunnen winnen van Tottenham. Mamic moest ontslag nemen door een jarenlange celstraf. Ex-speler Damir Krznar leidde de ploeg vandaag naar een fantastische overwinning in de Europa League.

Na 90 minuten stond het net als in de heenwedstrijd 2-0. Dat betekende dat de Spurs verlengingen moesten spelen op het veld van Dinamo Zagreb. In de tweede helft van de verlengingen kon Mislav Orsic zijn derde doelpunt van de wedstrijd maken. Eigenhandig maakte hij het Tottenham van Mourinho af met een prachtig doelpunt. Bij Tottenham bleef onze landgenoot, Toby Alderweireld, gedurende de hele wedstrijd op de bank zitten. Na het eerdere verlies afgelopen weekend tegen Arsenal krijgen de Spurs opnieuw een bittere pil te slikken.