Charleroi ziet ondanks corona-uitbraak toch internationals vertrekken, ook Eupen neemt afscheid van vier spelers

Sam Milde
| 1 reacties
Charleroi ziet ondanks corona-uitbraak toch internationals vertrekken, ook Eupen neemt afscheid van vier spelers
Foto: © photonews

Ook Charleroi en Eupen zien net zoals vele andere Jupiler Pro League-clubs enkelen van hun spelers vertrekken vanwege de interlandperiode die voor de deur staat. Bij Charleroi is dat toch enigszins verrassend nadat de Carolo's begin vorige week met een corona-uitbraak geconfronteerd werden.

Er komt weer een interlandperiode aan en in tijden van corona verloopt dat altijd een pak lastiger dan normaal. Wie reist wel af, wie niet? Dat was ook de vraag die ze zich bij Eupen en vooral bij Charleroi stelden. 

Eupen

Bij Eupen zien ze vier spelers uit hun kern vertrekken wegens internationale verplichtingen. Het gaat om Smail Prevljak (Bosnië en Herzegovina) , Knowledge Musona (Zimbabwe), Edo Kayembe (Congo) en Aleksandar Boljevic (Montenegro).

Charleroi

Bij Charleroi zijn er een pak minder spelers die de club tijdens de interlandbreak verlaten wegens hun positieve coronatest. Ilaimaharitra (Madagaskar), Rezaei (Iran), Berahino (Burundi) en Zajkov (Macedonië) zijn bijvoorbeeld niet kunnen ingaan op hun selectie. Ook Gholizadeh (Iran) zal in ons land blijven omdat zijn echtgenote, die bij de vrouwenploeg van de Carolo's speelt, positief testte op COVID-19.

Fall (Senegal) en Botaka (Congo) mochten dan weer wel vertrekken aangezien zij in de afgelopen tien dagen drie negatieve tests aflegden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties