Zien we Virton volgend seizoen terug in 1B? "De boodschap gekregen dat het dossier veel beter samengesteld is dan vorig jaar"

Clint Vens
| 4 reacties
Zien we Virton volgend seizoen terug in 1B? "De boodschap gekregen dat het dossier veel beter samengesteld is dan vorig jaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog altijd koffiedik kijken hoe 1B er volgend jaar gaat uitzien. De Pro League probeert een aantal belofteteams in de competitie te integreren, maar dat idee wordt niet door iedereen gesmaakt.

De tweedeklassers willen liefst maximum vier belofteteams in de competitie, terwijl de Pro League er maar liefst zeven wil integreren. Het is dus nog hoogst onzeker welke ploegen er volgend seizoen zullen uitkomen in 1B. 

Er is ook nog Virton die, nadat het geen proflicentie kreeg voor 1B dit seizoen, met succes een procedure aanspande bij het BMA. Bestuurder Patrice Waltzing geeft een stand van zaken in L'Avenir

"De voetbalbond is teruggekomen met twee of drie vragen ter verduidelijking. Ze heeft ons ook de boodschap gegeven dat het dossier veel beter samengesteld is dan vorig jaar, maar verder hebben we nog niets gehoord. Ik denk dat we snel meer zouden moeten weten over een positief advies of een eventuele oproeping voor de commissie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga C

Nieuwste reacties