Cristian Rodriguez houdt ermee op

Redactie
Cristian Rodriguez houdt ermee op
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Cristian Rodriguez houdt ermee op

Cristian Rodriguez (ex-PSG et Atlético Madrid) heeft besloten de voetbalschoenen aan de haak te hangen. Dat meldden diverse media.

Sprokkels

Europese jeugdkampioenschappen kennen hun organisatoren

De UEFA heeft ook heel wat informatie vrijgegeven op maandag. Daarbij ook onder meer over de Europese jeugdkampioenschappen voor de volgende jaren.


Niet vergeten: nog een match vanavond in 1B

En er is ook nog gewoon voetbal vandaag. In 1B kruisen Deinze en Westerlo met elkaar de degens in een weliswaar overbodig duel.


Enorme oprotpremie voor Mourinho

José Mourinho zou zeker niet slecht uitbetaald worden nu zijn contract bij Tottenham is opgezegd. Er wordt in de Britse pers over miljoenen gesproken.


Materiaalman Kurt houdt er na vier jaar mee op bij Kortrijk

KV Kortrijk heeft afscheid genomen van materiaalman Kurt, die er na vier seizoenen mee ophoudt en voor een nieuwe uitdaging gaat.


Wat met Moeskroen?

Bij Moeskroen blijven ze hopen dat ze meneer Lopez kunnen overtuigen om te blijven. "Het is dat of de Tweede Amateurklasse", aldus Patrick Declerc bij Notele.


Anderlecht komt met sterktewensen

RSC Anderlecht denkt aan de slachtoffers en families van de slachtoffers van de brand in de Heyvaertstraat in Anderlecht.


Geen Hazard op training

Geen Eden Hazard op de groepstraining van Real Madrid maandag volgens een aantal Spaanse media. Een kleine setback in het herstelproces?


Nog geen uitsluitsel over EK-steden

De UEFA heeft München, Bilbao en Dublin nog wat extra dagen gegeven om hun dossier klaar te hebben richting speelstad zijn deze zomer op het EK.


Nieuw format voor Champions League

De UEFA heeft zijn nieuw systeem uitgelegd voor de Champions League en andere Europese bekers. In de Champions League zou iedereen tien wedstrijden spelen tegen tien verschillende tegenstanders in een competitie met 36 ploegen. 


Al meteen actie voor deze Champions League?

Er wordt gedacht aan een nieuw format voor de Champions League en dit seizoen al de clubs uit te sluiten die in de Super League willen gaan spelen. 


Honderden miljoenen voor Super League-teams

Voor de Super League-teams zouden welkomstbonussen van 200 à 300 miljoen euro klaarliggen. Gewoon om deel te nemen dus ...


Tottenham gaat vaccineren

In het stadion van Tottenham komt een pop-up vaccinatiecentrum, om het in Engeland nog sneller te laten vooruitgaan allemaal.


Ajax blijft op de vlakte

Ajax blijft op de vlakte wat betreft de Super League. Ze spreken over voorbarige geluiden en nieuws en willen daarom niet reageren aan de Nederlandse pers.


Doku in team van de week l'Equipe

Sterk werk van Jérémy Doku. Hij staat na zijn prestatie van afgelopen weekend in het team van de week in L'Equipe.


Fans Liverpool maken statement

De fans van Liverpool hebben een duidelijk statement weggegeven aan het stadion in Liverpool met heel wat banners tegen de Super League.


Julian Nagelsmann opvolger Mourinho?

Wordt Julian Nagelsmann de opvolger van José Mourinho bij Tottenham Hotspur? Volgens Duitse bronnen ligt de coach van Leipzig alvast in polepositie.


Anderlecht is Constant nog niet vergeten

Constant vanden Stock overleed dertien jaar geleden. Bij RSC Anderlecht zijn ze dat uiteraard nog niet vergeten.


Daar is de eerste topspeler die tegen Super League is

PSG-middenvelder Ander Herrera heeft zich ferm uitgesproken tegen de nieuw op te richtingen Super League. Daarmee is hij de eerste van een grote club die de kat de bel weet aan te binden.


Ook nodige humor rond Super League

Er is ook de nodige humor rond de Super League uiteraard. Zowel in Spanje als in Engeland zijn er 'kleinere teams' die de nieuwe stand laten zien zonder de ploegen die 'weglopen'. 


Joel Glazer co-voorzitter Super League

Joel Glazer van Manchester United is de co-voorzitter geworden van de nieuw-opgerichte Super League met twaalf topclubs.


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties