Ex-Genkspeler in de vorm van zijn leven: drie doelpunten in drie wedstrijden

Jelle Ruts
| 3 reacties

Ruslan Malinovskyi speelde vandaag met Atalanta tegen Bologna.

Atalanta kreeg vandaag bezoek van Bologna. Na 22 minuten opende Ruslan Malinovskyi de score. Luis Muriel dikte de score vlak voor de rust nog aan naar 2-0. Net na de rust pakte Jerdy Schouten een rode kaart. Daar kon Atalanta optimaal van profiteren en ze legden er nog drie in het mandje. Remo Freuler, Duván Zapata en Aleksej Mirantsjoek maakten er nog 5-0 van.

Malinovskyi zit in de vorm van zijn leven bij Atalanta. Tegen Juventus zorgde hij vorige week voor de beslissende treffer. Drie dagen geleden zorgde hij voor een 1-1 gelijkspel tegen Roma met zijn doelpunt en ook vandaag scoorde hij. De ex-Genkspeler scoort dus drie wedstrijden na elkaar. In zijn laatste 6 competitieduels scoorde hij 4 keer en gaf hij ook 5 assists. Dat zijn verbluffende statistieken.