De Bruyne over wedstrijd tegen PSG: "In de eerste helft waren we te ongeduldig"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

De Bruyne in zijn analyse over de wedstrijd tegen PSG

De Bruyne over wedstrijd tegen PSG: "In de eerste helft waren we te ongeduldig"
Foto: © photonews

Gisteren speelden De Bruyne en Manchester City sterk in Parijs. Het resultaat: een 1-2 uitwinst en een serieuze optie op de finale eind mei. De Belg scoorde een goal voor zijn team en gaf na de wedstrijd zijn analyse.

Onze landgenoot nam gisterenavond een goede optie op de finale van de Champions League. Na de wedstrijd gaf KDB zijn analyse in het Britse medium BT Sport. “Het waren twee verschillende helften. PSG scoorde al na een kwartier door hun ongelofelijke kwaliteiten voorin. Na 25 minuten veranderden wij onze manier van druk zetten en werd het beter”

“De tweede helft trokken we die druk door, en was het veel beter. We speelden goed voetbal, resultaat: twee doelpunten. Guardiola had tijdens de rust gevraagd om de bal meer rond te spelen en in de ploeg te houden, in de eerste helft waren we te ongeduldig”, aldus Kevin De Bruyne in BT Sport.

De Bruyne en co mogen zich volgende week gaan opmaken voor de terugwedstrijd in City. Daar zal beslist worden wie de finale van de UEFA Champions 2020/21 speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties