Jean-Clair Todibo heeft een wens

Redactie
Jean-Clair Todibo heeft een wens
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Jean-Clair Todibo heeft een wens

Jean-Clair Todibo heeft aan de Franse pers laten weten dat hij graag bij Nice zou blijven. Alles hangt volgens hem af van wat Barcelona met zijn uitgeleende speler wenst te doen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/04

Mathias Fixelles zal volgend seizoen tegen zijn ex-ploeg moeten opdraven

Woensdag kwam Union met het nieuws naar buiten dat ze het contract van 6 spelers niet zullen verlengen. En één daarvan heeft alvast niet lang moeten zoeken naar een nieuwe club. (Lees meer)


Bart Nieuwkoop tekent een driejarig contract bij Union

Bij Union blijven ze niet bij de pakken zitten. De kampioen van 1B wil de ploeg stevig versterken om in 1A haar mannetje te staan. (Lees meer)


Genk Ladies halen oude bekende opnieuw terug bij OH Leuven

Na een jaartje bij OH Leuven komt ze terug naar de vertrouwde grond van de KRC Genk Ladies, zo blijkt. (Lees meer)


Adieu Oli! Terugblik op de indrukwekkende carrière van Deschacht

Adieu Oli! Terugblik op de indrukwekkende carrière van Deschacht

't Zit erop voor Olivier Deschacht. Twintig jaar na zijn debuut in de hoogste klasse hangt de verdediger van Zulte Waregem de schoenen aan de wilgen. "Mentaal is het op, en net daarvan moest ik het altijd hebben", gaf Deschacht aan. (Lees meer)


Genk zet in op de toekomst

KRC Genk zet in op de toekomst en heeft drie jonkies langer aan de club gebonden. Dat lieten ze weten via de sociale media.


Jong talent Anderlecht en Red Flame trekt naar het buitenland

Heel wat speelsters bij RSC Anderlecht verlengden deze week hun contract. Toch blijft niet iedereen bij paars-wit. (Lees meer)


'Coutinho mogelijk terug naar Bayern München'

Philippe Coutinho zou wel eens terug kunnen trekken van Barcelona naar Bayern München. Daar zou wel heel wat verlies bij te boek komen na een moeilijk seizoen.Transfernieuws en Transfergeruchten 29/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties