Kevin De Bruyne vandaag geopereerd maar zal maandag kunnen aansluiten

Kevin De Bruyne vandaag geopereerd maar zal maandag kunnen aansluiten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne is vandaag dan toch geopereerd aan zijn gebroken oogkas maar hij zal er gewoon bij zijn met het EK volgens Roberto Martinez.

Bondscoach Roberto Martinez gaf tijdens de persconferentie vandaag een update over Kevin De Bruyne. "Hij onderging een kleine operatie van 20 minuten, maar sluit maandag gewoon aan bij de groep." In de finale van de Champions League liep De Bruyne een gebroken oogkas op .

"Na een evaluatie gisteren bleek dat Kevin De Bruyne een operatie moest ondergaan voor zijn blessures", opende Roberto Martinez zijn medisch bulletin vandaag. "Die vond vandaag plaats en verliep goed. Hij sluit maandag aan bij de groep zoals voorzien was."

"Hij kan niet wachten om opnieuw op het veld te staan. Het is overigens geen operatie, die maar 20 minuten duurde, waar je lang van moet herstellen. Integendeel. Daardoor zal hij wellicht zonder bescherming kunnen spelen."

"Het versnelt het proces", legde de bondscoach nog uit. "Na het wegtrekken van de zwelling was dit de juiste ingreep. Het voelt aan alsof deze operatie zijn revalidatie zal versnellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties