Vraagtekens bij basiself van Rode Duivels tegen Denemarken: wie stapt er het vliegtuig niet op?

Bjorn Vandenabeele
| 4 reacties
Vraagtekens bij basiself van Rode Duivels tegen Denemarken: wie stapt er het vliegtuig niet op?
Foto: © photonews

De Rode Duivels reizen vandaag naar Kopenhagen voor de match van donderdagavond tegen Denemarken.

Donderdagavond geven de Rode Duivels Denemarken partij. Het is nog onduidelijk wie in Tubeke achterblijft en met welke basiself Roberto Martinez zal spelen.

Vooral bij Jan Vertonghen zijn er veel vraagtekens. Hij liep tegen Rusland een kleine blessure op. Bij Sporza liet de medische staff alvast weten dat hij fit is. Hij trainde maandag als enige niet mee. Wellicht is Vermaelen zijn vervanger. Volgens HLN dan weer reist Vertonghen zelfs niet mee naar Denemarken.

Witsel en De Bruyne zijn volledig fit en kunnen minuten pakken tegen Denemarken, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat Martinez met één of beide spelers start. Ook over Eden Hazard geldt die twijfel wat Martinez zal doen.

Ander groot vraagteken is Dedryck Boyata. Volgens Het Nieuwsblad valt hij uit de basiself. Tegen Rusland liet hij zich nochtans zien. De krant meent dat Jason Denayer zijn plaats zal innemen.

Over Thomas Meunier lijkt er dan weer geen twijfel bestaan. Met zijn goal en assist kwam hij de geblesseerde Timothy Castagne perfect vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties