OFFICIEEL: Beerschot verwelkomt 18-jarige Ghanees op het Kiel

OFFICIEEL: Beerschot verwelkomt 18-jarige Ghanees op het Kiel

Beerschot kondigde eerder op de dag aan dat het Sanyang nog een jaar huurt. Met de 18-jarige Ghanees Abraham Okyere kan het nog een speler toevoegen aan zijn A-kern voor het seizoen 2021-2022. Bij Okyere gaat het om een definitieve overstap.

Okyere verlaat Inter Allies uit Ghana, dat hem vorig seizoen al uitleende aan Al Hilal, de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Okyere heeft nu een contract bij Beerschot getekend tot 2023, met een optie voor nog eens twee extra seizoenen.

Box-to-box

Okyere voetbalt overigens ook al bij de U20 van het Ghanese nationale elftal. "Abraham is een speler die centraal op het middenveld uit de voeten kan", duidt technisch manager Sander Van Praet de polyvalentie van de speler op de site van Beerschot. "Hij heeft een groot loopvermogen en is een echte box-to-box-middenvelder."

Kwaliteiten die zeker van pas komen en zo'n grote inhoud is toch wel opmerkelijk voor zo'n jonge speler. Volgens voorzitter Francis Vrancken van Beerschot toonden nog andere ploegen belangstelling in Okyere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties