📷 Romelu Lukaku present op training na kennismaking met nieuwe trainer

Seppe Frans
| 0 reacties
📷  Romelu Lukaku present op training na kennismaking met nieuwe trainer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vakantie van Romelu Lukaku zit erop. De Rode Duivel trok enkele weken naar de Verenigde Staten om er te bekomen van een teleurstellend EK. Hopelijk zijn de batterijen opnieuw opgeladen, want Inter Milaan rekent op zijn doelpunten.

De Italiaanse landskampioen zag de 28-jarige spits terugkeren op het Angelo Moratti Sports Centre. Daar maakte Romelu Lukaku voor het eerst fysiek kennis met kersvers trainer Simone Inzaghi. De vervanger van Antonio Conte was eerder al dolenthousiast over onze landgenoot en zal hoogstwaarschijnlijk zijn verwachtingen meteen hebben duidelijk gemaakt.

De Nerazzurri rekent ook dit seizoen op de kwaliteiten van hun beresterke spits. Ondanks de financiële perikelen hopen ze opnieuw een gooi te doen naar de Scudetto. Daarnaast zijn ze ook gebrand op eerherstel in de Champions League nadat ze vorig seizoen een teleurstellende campagne kenden op het kampioenenbal.

Giuseppe Marotta, de CEO van Inter, was eerder al duidelijk over de toekomst van zijn spits: "Romelu Lukaku is untouchable deze zomer. Hij is een belangrijke speler voor ons." Volgende maand begint Inter Milaan het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Genoa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties