Harry Kane maakt einde aan speculaties: "Ik blijf bij Tottenham"

Dennis Rosiers
| 3 reacties
Harry Kane maakt einde aan speculaties: "Ik blijf bij Tottenham"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het hield Engeland wekenlang in de ban, maar uiteindelijk blijft alles bij het oude: Harry Kane trekt dan toch niet naar Manchester City en blijft Tottenham trouw, ondanks de aanvaring met Daniel Levy.

Enkele weken geleden leek een vertrek van Harry Kane (26) nog onvermijdelijk, nadat hij weigerde te trainen. Daniel Levy, de eigenaar van Tottenham, zou immers zijn woord niet gehouden hebben en zo een transfer naar Manchester City in de weg staan.

Gaandeweg leek een transfer naar Manchester City steeds verder weg en afgelopen weekend viel hij zelfs in voor Tottenham tegen de Wolves. 

Via zijn sociale media maakte Kane woensdag bekend dat hij komend seizoen de kleuren van de Spurs zal verdedigen. "De steunbetuigingen die ik de afgelopen weken kreeg, waren fantastisch. Net als het onthaal van de fans afgelopen zondag. Ik blijf deze zomer bij Tottenham en zal 100% gefocust zijn om het team aan successen te helpen", aldus Kane.

Harry Kane ligt nog tot medio 2024 onder contract bij Tottenham. In 337 officiële duels voor Spurs was Kane goed voor 221 doelpunten en 47 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties